Under tidenfisken står iugnen gör man såsen. Därför fick det bli en ugnsrättistället. Vi hade tänkt grillafiskspett men det var för kallt för att grilla ute
Sara KebertTIPS. Tid ca 30 min / 4 pers. / Ugn 175 graderIngredienser. 800 gram färsk marulkströbrödcitrondill3 dl gräddeSkär marulkeni ca 3 cm breda bitarRulla alla bitarnai ströbrödBryn i panna så att de får färgLägg alla bitarnaiugnsfast formBlanda grädden med dill och citron och höll över marulkenLåt stå iugn ca 15 minKLART. Servera med nypotatis och en fräsch sallad till ca 30 min / 4 pers / Ugn
Tiden går så himla fort och innanvi vet ordet av det så sittervi och öppnar julklappar, proppar oss fulla av sill, skinka, köttbullar och annat från julbordet
Trä sedan på marulken på spetten, salta och peppra runt omkring och pensla med olivolja. Lägg allting på en inoljadugnsplåt, ringla över olivolja samt salta och peppra
På senare tid har fler och fler svenska tidningarskrivit om dessa, göteborgsPosten hade för ett tag sedan ett inlägg, Niklas mat testade sina kunskaper hos Arzak för några månader sedan
Charkuterier, Moules Frites & en fantastiskskaldjursrisotto med marulk & king crab. Nu är det jobbtider, trötthet, matlådor, jakten på sömn & känslan av att intehinna med allt som borde göras