Det har cirkulerat runt en del recept på pulledpork i matbloggsvärlden men jag körde på Tina Nordströms recept som hon körde i sitt nya program "Tina på besök"
Den sköter ju sig helt och hållet själv och tillbehören kan man variera i det oändliga så vill man inte eller inte har möjlighet att lägga ner så mycket på mat en dag så kan man ju bara skära upp lite grönsaker och värma på några tortillabröd så är det klart sen
Jag tror det handlar om att de inte gillar riktigt stark mat och jag får genast lust att tvångsmata vederbörande med bitar av Carolina Reaper och lite pulledpork
Finmal mandeln i en matberedare. Servera gärna glasstårtan med lite syrliga bär som t ex hallon (jag använde mig av frysta hallon som jag tinade lite lätt i micron, blev fräscht och gott till)
Fredagsmysmat igår. När kokosmjölken var varm och hallonen tinat blandade jag ner gelatinet och hällde upp allt på i en glasburk och ställde den i kylen
Vi åt en liknande maträtt men med fläskkarré (pulledpork) när jag precis hade fått crock-poten. Undra vad jag ska komma på för bra mat som vi kan äta då när jag kommer hem
Jag kan ju inte äta så stark mat så vi fryser in skyn i isbitsformar och sen kan maken tina nån sån om han vill ha starkare mat av vilken sort som helst eller om vi ska äta upptinadpulledpork/chicken
När jag några veckor senare inser att vi inte har mat hemma, inte har lust att handla, eller inte har tid att ens laga morgondagens middag – fram med några färdiga kycklingfiléer som får tina i kylen och servera sedan med lite grönsaker (vi har alltid en back-up-påse med frysta grönsaker hemma)