Det lite udda med den jag gör är att den är gjord med vegetabilisk gelatin. I vår familj har finns allergi mot animaliskt protein och då är vanlig gelatin BIG no, no
Rosen gör du enklast genom att lätt föra baksidan av en matsked över en marsipankula (ta lite florsocker till hjälp) så att du får lövtunna blad som sedan kan sättas samman till en ros
Smält gelatinet tillsammans med någon matsked av citronsaften. Citronfromageca 6 port3 dl vispgrädde½ vaniljstång4 ägg145 g strösocker3 gelatinblad1 dl pressad citronsaftfinrivet skalet från 1 citronrullrån (2-3/person)färska hallon och florsockerLägg gelatinbladen i vatten 5 minuter. 3 gelatinblad
Värm försiktigt gelatinet tills det har smält, och rör ner i blandningen. Strö över gelatinet och låt svälla i 10 minuter. 3 matskedargelatinpulver. 3 matskedar Cointreau eller Grand Marnier