En knäck som inte tar mer än 7 minuter i micron, men jag personligen tycker inte att den går inte att jämföra mot den knäck man kokar på spisen. 1 dl ljus sirap. 1 dl ljus sirap
Häromkvällen satt jag och funderade på vad jag skulle kunna hitta på med alla fina äpplen jag har hemma och då slog det mig hur mycket ni tidigare gillat min ”Micro-kladdkaka” - varför inte göra en mini-äppel-Micro-paj
Smält samman choklad och grädde till en slät kräm i micro eller på sväg värme på spisen. Gör krämen när kakan svalnat genom att blanda smör, sirap och kondenserad mjölk i en teflonstekpanna (eller kastrull, men det tar längre tid)
Smält chokladen i micro eller vattenbad. Ha sedan i socker, sirap och smör. 3 dl vispgrädde2 msk kakao3 dl strösocker1 dl mörk sirap50 g smör100 g mörk choklad (minst 55% kakaohalt)
Smält den mörka chokladen i micro eller vattenbad. Ha sedan i strösocker, mörk sirap och smör. 3 dl vispgräddegrädde2 msk kakao3 dl strösocker1 dl mörk sirap50 g smör100 g mörk choklad (minst 55% kakaohalt)
Smält chokladen över vattenbad eller micro ( på svagaste effekt ). Blanda grädde, socker, sirap, kakao och de krossade turkisk pepparkaramellerna i en vid gryta
Hello. Första december och det är dags för en av årets bästa tider. Nu när många tar sig lite extra tid att greja i köket tänkte jag att som en variant av adventskalender bjuda på ett nytt recept varje dag
Smält chokladen i micro eller vattenbad och rör i oljan. Blanda jordnötssmör, sirap, socker och vaniljsocker i en kastrull och värm på medelhög värme tills allt smält ihop och blivit varmt
Smält marschoklad, smör och sirap i micro eller i en kastrull på spisen (det tar lite tid). Smält chokladen i micro eller över vattenbad och bred ut ovanpå rice krispie-blandningen och låt stelna