Servera den nystekta laxen med bulgursallad och lite MildaCuisine Fraiche Vitlök & Örter. Värm Milda Kockens val i en tjockbottnad kastrull, stek vitlök, lök, chili och saffran utan att det tar färg
Vispa ihop ägg, cuisine, salt, peppar och timjan och häll över köttfärsen. 125 g Milda mat & bakmargarin. 2 msk Milda flytande margarin. 2½ dl Mildacuisine mild ost
Bryn köttfärs och i Milda flytande margarin i en stekpanna. Häll i Mildacuisine och vatten, låt köttfärssåsen koka 5 minuter. 2 msk Milda flytande margarin. 2 dl MildaCuisine Vitlök & Örter
Häll på Mildacuisine mild ost. 2 msk Milda flytande margarin. 2 dl Milda mat. Värm ugnen till 225 grader. Skölj grönsakerna och skär dem och den skalade löken i skivor
En brk MildaCuisine fraiche med Karl-Johansvamp (2. Nästan exakt samma recept kommer jag och min sambo Göran att ha med i tidningen Allt om LCHF i mars 2015
Skulle dock rekommendera en mildare sort för barnfamiljer. Så på vägen hem från jobbet igår köpte jag kycklingfiléer, en burk créme bonjour fraiche cuisine och en påse klyftpotatis
Ha i Crème Bonjour Cuisine och matlagsningsgrädde. ca 175 gr fint tärnad grytbitar/skinksnitzel/fläskfilé/kycklingfilé 1 burk Crème Bonjour Cuisine (valt föll på den med Karl Johansvamp idag) 1 paket Milda matlagningsgrädde - valfri fetthalt 150 gr morötter 1 gul lök, ca 100 gr (100-200 gr färska champinjoner) (1 vitlöksklyfta) 1 msk skinkfond Vitpeppar Gör så här
2 dl matlagningsgrädda mildacuisine 15% (ostgrädde). 2 dl milda lätt & fyllig 4%. Skär kycklingfileerna, paprika, Lök i bitar och bryn tillsammans med två pressade vitlöksklyftor och bacon i ett stekjärn till de fått färg
2 dl MildaCuisine fraiche Karl Johansvamp. 2 morötter 2 dl MildaCuisine fraiche Karl Johansvamp. I torsdags lagade jag en kycklinggryta som blev riktigt mustig, krämig och höstig