Den här moussetårtan kan man variera i smak nästan hur mycket som helst, det enda som behövs är en puré av frukt, bär eller varför inte någon grönsak eller rotsak
En syrlig och god moussetårta med söt mandelbotten. ) Smidig tårta som kan stå färdig i frysen flera dagar innan den ska avnjutas, då den tas fram 30 minuter innan servering och garneras med passionsfrukt. Garnera tårtan med fruktköttet från 4 passionsfrukter
Det va supergott med passionsfrukt till moussen så de skulle det funnits mer av uppe på tårtan. Oj vilket långt ord, Vitchokladmoussetårta, men de va ju exakt det de va, en moussetårta med vitchoklad och mandelbotten
Till mamma gjorde jag en moussetårta med vit chokladmousse och passionsfrukt panacotta på en kladdkaksbotten, och garnerade med färska hallon och hemmagjorda maränger
Moussetårta med vit choklad och passionsfrukt Portioner. Vi gjorde efterättstårtan och jag testade ett helt nytt recept med vit choklad, punsch och passionsfrukt
Gröp ur passionsfrukterna i en skål och häll juicen över fruktköttet, rör om (ta ev. 3 passionsfrukter. 2 dl passionsfruktjuice /tropisk juice) inte koncentrat