jag går inte efter recept för vad är recept när man har en egen hjärna och tycke haha. Nudlarna kokade jag själva och blandade i när det nästan var klart
Det känns bra eftersom Mannen kommer hem och vi ska ta oss till hemstaden där vi har stugan. Inte världens nyttigaste mat kanske men jag orkar inte bry mig särskilt mycket när jag mår skrutt
Jag vet ganska många som inte direkt lagarmaten de äter, utan köper mycket mat som mer eller mindre är färdig, så som köttbullar, pastapåsar, fiskpinnar och fryspizzor , men jag inte alls lika många som faktiskt lagarmat på riktigt
Ibland när man lagarmat så är det lätt att hamna lite snett intill och bredvid målet. Satay som är fantastiskt till spett kanske inte är wokens vanligaste följeslagare och inte heller den kombination som jag är mest stolt över
När du lagarmat. Det finns alltså folk som per automatik slänger middag som blir över. Laga för mycket och frys in någon låda så du kan plocka fram en kväll när du inte orkar laga något
Bara att späda med vatten om den blir för stark när du väl ska tina och använda skapelsen. När du anser dig klar, eller har lessnat, så tar du fram durkslaget och silar av buljongen
Och en snabb hopstekning av kolhydratfritt ris (bra att ta till när jag inte orkar riva blomkål), grillad kyckling, spenat, tomat, mögelost, en skvätt med fullfet grädde, salt, peppar, chili flakes och så toppade jag med parmesanost