Tillsätt nötternaoch häll upp blandningen på ett bakplåtspapper. Vispa ägg och socker poröst. Sikta och blanda mjölsorterna och bakpulvret i en skål och blanda för hand ner det i ägget
Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd ner nötterna. Mixa eller mal nötterna i en matberedare. 150 g hasselnötter 4 äggvitor 1 burk karamelliserad mjölk, 400 g Garnering. - Läs hela inlägget här 150 g hasselnötter
Den brukar vi dra fram och pynta med granris, en julkärve och äpplen ochnötter i en korg. Kolatårta på mandelbotten är också enkel att göra och kan förberedas
Tillsätt försiktigt de rivna nötterna. Vispa samman ägg och socker i hög hastighet under fem minuter. Häll smeten över den färdiga nötbottnen i tårtringen
Fyll pajskalet med kolasmet och strö över hela nötter. Dela och skrapa ur vaniljstången. Blanda alla ingredienserna utom smöret i en kastrull och sjud i en dryg timme
Mal nötterna. Rör matfett och socker poröst. Blanda ner de malda nötkärnorna i smeten. Häll grädde, socker, sirap och hälften av matfettet i en kastrull
Blanda ner de malda nötterna blandade med bakpulvret. Rör ägg och socker. Häll i formen och grädda i ca. Ingredienserna till kolasåsen blandas i en tjockbottnad kastrull och får koka till en tjock sås