Sila igen, nu har du en fin och klar buljong. Slå tillbaka i grytan, vispa upp en äggvita till hårt skum, låt buljongen koka upp och lägg i äggviteskummet för att klara buljongen, rör runt och låta koka 1min
Nudelsoppa med kyckling1,5 liter vattenkycklingbuljong + en skvätt kalvfonddashibuljong på pulver (inköpt i usa)stjärnaniskanelstångsvartpepparsockervinägerfärsk ingefära, "en tumme"kyckling, strimladedamamebönormorot (halvmånar)purjolök (hackad)böngroddarröd chili, hackadrisnudlarfärsk koriander, grovt hackad. Koka upp buljongen och lägg ner morötterna och låt koka en minut, addera kycklingen och låt den koka tills den är klar (cirka 1 minut) och slå slutligen i edamamebönorna, chili och purjolöken och låt koka upp
Om du vill göra det enklare för dig så kan du bara slänga i några valfria grönsaker, till exempel morötter, svamp eller salladskål som man ofta har hemma, i buljongen och låta dem koka med nödvändig tid för att de ska bli lite mjuka och skippa alla krångliga örtkryddor eller fancy ingredienser
Ramen en japansk nudelsoppa med kinesiskt ursprung. Stek kycklingen klar i olivolja i en panna. Man kan toppa nudelsoppan med precis vad man vill, vanligast i Japan är dock griskött, vårlök, kokt ägg och groddar