Sitter och googlar efter tips på vad jag kan bjuda på som dessert till nyår. Ramlade över det här receptet, låter både gott och festligt med den rosa färgen
Nä, det är inte så att vi ska äta så mycket som tolv rätter av varje, jag tänkte bara ge mina bästa tips från arkivet så ni får lite inspiration till nyårsmaten
Jag som hellre väljer en förrätt framför en efterrätt, måste faktiskt erkänna att denna nyårsefterrätt var särledes bra, så bra att jag vet att den kommer att vara ett stående inslag i min dessertrepertoar
Desserten på Nyår satt som en smäck. Hej igen. Det godaste jag ätit på länge faktiskt. Receptet finns att hitta lite var stans på nätet så jag vet inte riktigt vem som uppfann det
Här kommer tre förslag på vad du kan bjuda på nyårsmiddagen. Kanske adderar några små strimlor citron eller apelsin för att det ska vara snyggt och slutligen ringlar du din valfria sås på tallriken som en sann dessertmästare
Mmm. denna ljuvliga Mango surpise går inte av för hackor. Eftersom jag bara älskar Mango var jag tvungen att komponera ihop något med denna underbara frukt
Jag gjorde ju en nyårsdessert tills igår med smakerna choklad, hallon, apelsin och lakrits. Alla olika komponenter kan förberedas dagen före och så är det bara att lägga upp allt före servering vilket gör den här desserten rätt enkelt att laga
Förhoppningsvis hittar du någon rätt som kan passa eller så kanske du fixar till en hel nyårsmeny. Jamen då kommer här några tips både på förrätter, varmrätter och desserter