Nyårsaftonsdesserten. bärpaj med vit chokladfyllning. 2015-12-31T14. 11. 00+01. 00">31 december 2015, 14. Ikväll ska vi äta gott och umgås hela familjen och jag ska börja med att förbereda kvällens tre rätters middag
Då var det dags att dela med mig av nyårsaftonens efterrätt. En väldigt söt och god historia. Inte ofta jag äter sådana här efterrätter men ibland får man ju göra undantag, eller hur
Kanske desserten till nyårsafton. e december är det Remsans bistro som dyker upp bakom luckan med en dessert smaksatt med äppelmust från Kiviks musteri
Till dessert serverades det en pavlova med färska bär och grädde och det var alltid lika gott som vanligt och den var ännu godare idag när den hade fått stå till sig i kylen över natten
Förrätten bestod av en riktigt god laxbakelse, huvudrätten helstekt oxfilé serverad med potatispuck och ädelostsås, desserten en krämig chokladpaj med färska bär och vispgrädde
Uppfriskande drink mellan varmrätt och dessert. Jag tänkte lägga in några bilder samt recept från min & Kevin´s nyårsafton som firades hemma hos oss med goda vänner
Jag hade dock inte tålamod att vänta på att pajbotten skulle svalna innan jag tillsatte chokladkrämen så den smälte fast nu vet jag det till nästa gång och vet samtidigt att man ska ha gott om tid när man gör denna dessert och inte vilja äta efterätten bums som vi ville
Jag stod för potatisgrätängen till huvudrätten och desserten som blev en super god påhitt. Jag är riktigt nöjd med vår nyårsafton eller ja förutom att G retade kol på min hjärna och min kamera gick sönder så var hela dagen väldigt bra