Som kock måste man provlaga allt och förra året bestämde jag mig för att koka hummer. Levande. För det är så man gör, eller hur, om man inte köper den färdigkokt
och alla nätterna då det regnade bort, framemot gryningen hördes en vilsen fagott. sången de spelar när filmen är slut, lamporna tänds och publiken går ut, långsamma toner som dom hört förut
Gott nytt 2018. 3 Januari 2018 •. 19. 36 •. Underbara dagar. •. Permalink •. 0. Ja, då är vi alltså inne i 2018. Och redan har det gått tre dagar på det nya året
Här kommer ett förslag på en jättegod förrätt om ni vill ha hummer på bordet till nyår. Chiligratinerad hummer4 pers2 humrar (djupfrysta)2 scharlottenlökar (eller 1 liten gul)1 msk smör1 grön chilipeppar1 dl creme fraiche½ dl vin1 msk hummerfond1 msk maizena redning för ljus sås2 msk persilja1 dl riven ost Gör så här Låt hummern tina