Visserligen har vi ju redan lagt upp några förslag till nyårsmeny, dom hittar du här, men tips på lättlagad och smarrig festmat kan man väl aldrig få för många av
Tänkte dela med mig av lite av vår nyårsmeny. Förrätt bestående av gratinerad hummer, creme brulé med myntamarinerad citrussallad till dessert och däremellan åt vi fina fisken nedan
Så nu ikväll har nyårsmenyn diskuterats fram och blivit spikad. Förrätt - Gratinerad hummer (var visst slut i affären) så nu får vi se vad det blir istället
Här kommer ett smakprov från vår nyårsmeny. Förrätt. Gratinerad hummer i vitlökssmör. Vi har redan berättat lite om vårt nyårsfirande som var lite annorlunda i år då vi inledde med Nyårsraketen
1 st kokt hummer, gärna svensk. Skala de kokta skaldjuren (frys in skalen och spar till buljongkok). Salta och peppra pilgrimmsmusslorna, halstra pilgrimmsmusslorna i olivolja ca 30 sek
Till förrätt kan en kräftbisqoe passa bra eller varför inte byta ut kräftorna mot hummer. Till förrätt kan man i en ” sparameny” göra en sparrisbukett med bacon, en enkel liten grej som du lätt gör i ugnen
se för att testa förslag på Nyårsmeny. Valet föll på följande alternativFörrätt. Sonen längtade efter den gratinerade hummer jag gjorde vid ett tidigare tillfälle och jag måste hålla med honom