Sätt en stektermometer med spetsen mitti köttet och ställ in köttet bredvid cocotterna iugnen. Lägg över det i en avlång ugnssäker form som får plats bredvid cocotteformarna
Lägg över köttet iugnsfast form med spar köttsaften i pannan till skyn. Hetta upp olja och smör i en panna och bryn köttet runt om på mycket hög temperatur så att det får en fin yta
Samtidigt som potatisentillagades passade jag även på att ha några tomater (som jag först skar ett kryss iovansidan på) ochharicot verts inlindadei bacon iugnen
Lägg det sedan i en ugnsform på en bädd av morötter, lök, rotselleri, vitlök, tomat och bacon. Tyvärr är det ju inte varje dag man har tid att låta en köttbit stå iugnen hur många timmar som helst - även om den sköter sig själv så vill jag helst vara hemma när det pågår aktiviteteriugnen
I normala fall då en Bookmaker blirtill skall det enligt recept vara oxfiléoch här kan det vara lämpligt att använda de bitar som blir över, dvs den smala bitenoch huvudet på filén
Egentligen är tornedo ingenting annat än tjocka skivor av mitten på oxfilén, och serveras den med bearnaissås kallas rätten för Chateaubriand efter en kökschef Motmirail som tillsin husbondes ära lagade denna rätt, till greven av Chateaubriand (se Spisa
Hetta upp en stekpanna till högsta temperatur. Koka under tiden upp en kastrull med saltat vatten. Och såsen är kanon, behöver ju inte räkna allt vin eftersom alkoholen kokar bort
Hetta upp en stekpanna till högsta temperatur. Koka under tiden upp en kastrull med saltat vatten. Mat måste man ha ändå så det fickvi svänga ihop, och gott blev det