Oxrullader i portersås Det var ett tag sedan det blev ett inlägg i bloggen. Detta har flera anledningar, dels har jag varit och ätit mig runt Manhattan (en veckas semester), dels har jag behövt laga lite mat utan att tänka på bloggen för att få experimentera Mat och smak
Svampfyllda oxrullader med portersås och potatis- & jordärtskockspuré Svampfyllda oxrullader. Snabbinlagd ättiksgurka. Här kommer en härlig rätt som är en mix av två husmanskost klassiker, oxrulladen och portersteken Skolkocken
Fikonfyllda oxrullader med glöggspetsad portersås 1. Lägg ut köttskivorna. Salta och peppra dem. 2. Blanda samman hackade fikon, kryddpeppar och rödlök. 3. Fördela fyllningen på köttskivorna Hemmets Journal
Fikonfyllda oxrullader med glöggspetsad portersås Lägg ut köttskivorna. Salta och peppra dem. Blanda samman hackade fikon, kryddpeppar och rödlök. Fördela fyllningen på köttskivorna Hemmets Journal
Grevens ansjovisfyllda oxrullader i portersås Skala och hacka löken fint. Hacka persiljan. Mosa ansjovisfiléerna. Blanda samman allt. Lägg ut köttskivorna och salta och peppra dem lätt Matklubben.nu