4 benfria fläskkotletter à 200 g ½ dl ströbröd Rivet skal av 1 citron 1 msk hackad färsk salvia 1 krm salt 1 krm svartpeppar 2 msk vetemjöl 1 vispat ägg 2 msk olivolja
En underbart saftig fläskkotlett med fin fettkappa från Gotland hittade jag i affären. Är otroligt svag för det amerikansk-italienska köket och fläskkotletter med italienska smaker fick jag ofta när jag bodde i New York
Panerad rödspätta är så löjligt gott verkligen. Så, man tar en helt vanlig fläskkotlett och piffar upp den med lite svamp och lite ost (för ost gör ju allt godare, så enkelt är det), och sen är det liksom bara att njuta av middagen
4 benfria fläskkotletter à 200 g ½ dl ströbröd Rivet skal av 1 citron 1 msk hackad färsk salvia 1 krm salt 1 krm svartpeppar 2 msk vetemjöl 1 vispat ägg 2 msk olivolja