Blanda ströbröd och mjölk/grädde. Låt koka upp och späd med grädde och mer mjölk. Jag satt och bläddrade bland lite gamla recept och hittade detta på en klassisk pannbiff
Blanda gräddmjölk, ägg, riven och fräst lök, potatis, ströbröd och vatten i en bunke. Att fylla ut färssmeten med skorpmjöl (som han säger, ströbröd säger väl de flesta idag) eller kokt potatis, det känner man ju till sedan tidigare
Gör en sås på skyn från biffarna (från ugnsformen), grädde, mjölk, maizena, salt och vitpeppar, lite svartvinbärsgelé, en smula köttbuljongtärning och lite soja
Pannbiff. Servera pannbiff, lökskyn och pressgurkan med kokt potatis och någon form av lingon. Blanda grädde, mjölk, soya, ägg, salt, peppar, och ströbröd, låt svälla ca 5 min. 1/2 dl ströbröd. 1 dl mjölk
ströbröd. mjölk. Blanda alla ingredienser till pannbiffen ordentligt. Slå lökskyn över pannbiffarna och servera tillsammans med potatisstompet, lite gräddfil och krasse