Många senor och hinnor och köttet är inte speciellt mört men det kan man nog lösa med lite annorlunda ingredienser i marinaden såsom tex ananas eller papaya
Salladen bestod av grillad paprika, papaya (ska vara mogen, vilket inte min var), tunna flisor av citrongräs, salladslök, lite grovhackad chili, ingefära i stavar och så förstås grovhackad (sönderryckt) färsk koriander
Adams rib rub eller någon annan torr rubbing som helst ska innehålla papaya. Till detta blev det grillad sparris, tzatziki, en basilikamajonäs och färskpotatissallad med fetaost
Originalreceptet består bland annat av färdiggrillad kyckling, jordnötter, bacon, chilisås, grädde och bananer och receptet publicerades för första gången 1976 i tidningen Allt om mat. 1 burk Santa Maria Mango Papaya Salsa. Grillade kycklingben med bulgursallad (mjölkfri) 4 portioner. 1 förpackning oatly fraiche, 5 dl 1 burk Santa Maria Mango Papaya Salsa
Svart bönsalsa med papaya och mango. Grillade räkor med chili och lime. Blanda först bönorna med rödlök, chili, mynta, limejuice, salt och svartpeppar, vänd sedan försiktigt ned papaya och mango
Egentligen hade jag tänkt mig papaya i stället för melon i salladen, men jag hittade ingen som var tillräckligt fin och mogen, så det fick bli galiamelon som alternativ