Parmesanflarn recept

Parmesanflarn

Parmesanflarn

PARMESANFLARN MED PINJENÖTTER. Postat av Elin måndag 22/05 2017 kl. 18. 48 Kommentera. Parmesanflarn. Det här är typiskt bra sista-minuten-fix om du har en bit parmesan hemma
Parmesanflarn med citroncreme och löjrom

Parmesanflarn med citroncreme och löjrom

Åh, vad det är härligt med sol och vår. Man blir glad i hela kroppen. Tyvärr har vi en massa snö kvar, men jag hoppas den tinar bort fort
Parmesanflarn med nötter

Parmesanflarn med nötter

Lägg ett bakplåtspapper på en ugnsplåt. Riv parmesan så det täcker bakplåtspappret. Sprid hela pistagenötter över parmesanen
Parmesanflarn med citroncrème och löjrom

Parmesanflarn med citroncrème och löjrom

Sätt ugnen på 175°. Riv parmesanosten och fördela den i runda ringar på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i cirka 5–8 minuter tills parmesanen får en gyllene färg
Sparrissoppa med Parmesanflarn

Sparrissoppa med Parmesanflarn

Garnera soppan med ägghalvor och sparrisknoppar och servera med parmesanflarn. Garnera soppan med ägghalvor och sparrisknoppar och servera med parmesanflarn
Fänkålsbakad lax med potatis- och parmesanflarn

Fänkålsbakad lax med potatis- och parmesanflarn

Servera laxen med potatis och parmesanflarn och rödlöksmarmelad. 4 rödlökar2 msk olivolja1/2 dl flytande honung2 dl rött matlagningsvin10 medelstora kokta potatisar, ca 1 kg 1 burk tapenade, ca 200 gsaltsvartpeppar1 ark färsk smördeg, 250 g3 dl riven parmesanost2 msk fänkålsfrön4 portioner laxfilé Sätt ugnen på 225C
Grön sparrissoppa med parmesanflarn

Grön sparrissoppa med parmesanflarn

Parmesanflarn. Ansa sparrisen och bryt bort den nedersta delen av stjälkarna. Skär av topparna och spara dem till serveringen
Nyårssnittar

Nyårssnittar

Parmesanflarn med citroncreme och rom8-10 pers250 g grovriven parmesan1 burk löjrom (jag tog sikrom)1 liten rödlökfärsk ört att dekorera med t ex gräslök eller persiljaCitroncreme
Nyårsmeny-3 förslag

Nyårsmeny-3 förslag

Parmesanflarn med citroncreme, löjrom och sparris. Här kommer förslag på tre olika menyer till nyårsafton, med tilltugg till välkomstdrink, förrätt, varmrätt och efterrätt
Parmesangratinerad sparris med pinjenötter & dipp

Parmesangratinerad sparris med pinjenötter & dipp

Toppa dippen med pinjenötter, timjan och parmesanflarn. Något som jag kommit på med mig själv är att jag gillar inte recept där det är 1000 olika ingredienser, utan jag är mer för det enkla
Kantarellsoppa LCHF

Kantarellsoppa LCHF

Till soppan serverade vi parmesanflarn med salvia. Nu har det verkligen brakat loss med svamp och då framförallt kantareller här i Värmlandsskogen