PARMESANFLARN MED PINJENÖTTER. Postat av Elin måndag 22/05 2017 kl. 18. 48 Kommentera. Parmesanflarn. Det här är typiskt bra sista-minuten-fix om du har en bit parmesan hemma
Sätt ugnen på 175°. Riv parmesanosten och fördela den i runda ringar på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i cirka 5–8 minuter tills parmesanen får en gyllene färg
Garnera soppan med ägghalvor och sparrisknoppar och servera med parmesanflarn. Garnera soppan med ägghalvor och sparrisknoppar och servera med parmesanflarn
Parmesanflarn med citroncreme och rom8-10 pers250 g grovriven parmesan1 burk löjrom (jag tog sikrom)1 liten rödlökfärsk ört att dekorera med t ex gräslök eller persiljaCitroncreme
Parmesanflarn med citroncreme, löjrom och sparris. Här kommer förslag på tre olika menyer till nyårsafton, med tilltugg till välkomstdrink, förrätt, varmrätt och efterrätt
Toppa dippen med pinjenötter, timjan och parmesanflarn. Något som jag kommit på med mig själv är att jag gillar inte recept där det är 1000 olika ingredienser, utan jag är mer för det enkla