Nu när påsken är här och man ska träffa släkten så kan det vara bra att kunna slänga ihop något lite snabbt, därför detta recept på en underbart god pavlova med limecurd
Sätt på ugnen på 150 grader. Vispa äggvitorna tills de blir fasta och vita. Tillsätt socker och citronsaften och vispa tills blandningen blivit glansig ca 2-3 minuter
Till marängerna (4 stora maränger). 3 äggvitor. 1 dl socker. Grädde. Bär/frukt. Vispa äggvitorna i en fettfri skål tillsammans med 1/3 av sockret, så det blir en vit och fast smet (den ska sitta kvar i bunken när du vänder upp och ner på den)
Pavlova. Pavlova 4 st mini. Så somrigt och gott. Jag fyllde mina med kardemummagrädde, hallon och blåbär. Och var kan dom smaka bättre än på bryggan på landet
This is something that is easy and looks very cute – but it doesn’t take the full time of a pavlova. For those of you who’s been with me for a while, you know that I love meringues… It’s just something about them that I love
Hursomhelst, i väntan på att den här duschskuren ska ta en paus så tänkte jag passa på att dela med mig av receptet på dessa riktigt somriga minipavlovas med limecheesecake-fyllning
Hursomhelst, i väntan på att den här duschskuren ska ta en paus så tänkte jag passa på att dela med mig av receptet på dessa riktigt somriga minipavlovas med limecheesecake-fyllning