Vispa äggvitor och salt till hårt skum. Lägg en marängbotten på ett tårtfat, ringla eller bred ut kolasåsen, ös på rikligt med röda vinbär och strö sist på lite lagom havssalt
En nypa salt. pavlova. Vispa äggvitorna och saltet till hårt skum och tillsätt sen sockret gradvis medan du fortsätter vispa till ett stadigt fluff (som inte rinner ut om du håller bunken upp och ner)
Vispa äggvitor och salt till hårt skum. Här Karins goda Pavlova (på begäran från oss alla i sällskapet), kladdiga vinglas framför stämningsfull brasa, gott vin samt män i fez
en nypa salt. Pavlova i julskrud. Skilj ut äggvitorna i en torr bunke och tillsätt ättika och salt. Gjord för att efterlikna Pavlovas skira balettkjol skapades den underbara marängtårtan som fått hennes namn
en knivsudd salt. Jag har tidigare skrivit om Pavlova med jordgubbar som är en stor favorit och som jag ofta serverar på min födelsedag i början av juni
Vispa ihop äggvitorna med saltet till ett hårt vitt skum. -) Jag har tidigare gjort en chokladpavlova då jag tillsatte kakao i marängen, den här gången blev det istället så att jag smälte mörk choklad och ringlade över marängerna innan dom gick in i ugnen (recept från Ica buffé)
Vispa äggvitor och salt till ett hårt skum. "Dagen-efter-pavlova" som förvarats i kylskåp, . Pavlova är en riktig k l a s s i k e r som är en riktig smart tårta att bjuda på om man skall bjuda många + om man har ont om tid eller helt enkelt inte vill stå en evighet och baka