Vispa ihop cream cheese, pepparrotsvisp och grädde med elvisp i en bunke. Toppa med laxskivor. 100 g gravad lax i skivor. 1,5 msk pepparrotsvisp. 100 g gravad lax i skivor. 1,5 msk pepparrotsvisp
Sagt och gjort skalades lite grönsaker bort och lite fix med fisken (rökt lax ska träs in i den i ursprungsvarianten) hoppas över, men det är faktiskt till 95% samma upplevelse och den här varianten går också att servera som huvudrätt om man skulle vilja göra det. 3 msk pepparrotsvisp. Fyll på med 50 ml grönsaksbuljong som sedan får reduceras ner till hälften och häll då i grädden och pepparrotsvispen. 3 msk pepparrotsvisp
Blanda samman den med pepparrotsvisp och lätt creme fraiche. Tärna laxfilén ganska fint. Bred fyllning 1 med lax över dem. 100 g laxfilé. 5 st pepparrotsvisp
Hacka ner laxen och blanda den tillsammans med pepparrotsvisp, philadelphia, dill och citronsaft. Finncrispen i all ära men det är ju faktiskt fyllning som gör hela rätten och jag valde att fylla dessa med kallrökt lax, pepparrot och ost
Hacka ner laxen och blanda den tillsammans med pepparrotsvisp, philadelphia, dill och citronsaft. Bred ett lager av pepparrotsfärskost på varje finncrispskiva och klicka sedan på en klick av laxröran på varje skiva