Rör ihop ägg, socker, kakao, vaniljsocker, salt, mjöl och PhiladelphiaMarabou. Grädda kakan i ca. Provstick i mitten av kakan, den ska vara kladdig och lös i mitten
Rör ihop Philadelphia Light och socker. 4 Steg Grädda i 18—20 minuter tills kakan har stelnat. 400 g Philadelphia Light Naturell. 50 g Marabou bakchoklad mörk (smält)
Efter 30 min stäng av ugnen, ta bort folien och låt kakan stå kvar på eftervärme i 30 min. 600 g cream cheese (typ philadelphia). 200 marabou digistive. 4 msk kakao
Blanda vetemjöl, bakpulver, kakao och salt i en separat bunke med en gaffel. 4 msk kakao. 4 dl cream cheese (t ex philadelphia). 125 g mjölkchoklad, tex Marabou. 4 msk kakao. 4 dl cream cheese (t ex philadelphia). 125 g mjölkchoklad, tex Marabou
Tillsätt philadelphiaosten. Jag gjorde en chokladbrownie botten, på med en burk kokt kolasås, smält marshmallows, toppad med smält choklad och krossad Marabou mandelchoklad och mini marshmallows
PhiladelphiaMarabou. En lättbakad kaka/muffins utan mycket smak som passar perfekt till att ösa på med garnering och pynt i en massa olika färger, former och smaker
Smaksatt choklad ska smaka vad den utger sig för att smaka och när man öppnar denna chokladkaka sprider sig en stark kaffedoft, precis som det ska vara
Vispa Philadelphiaosten tills den blir krämig. Vispa chokladphiladelphian krämigt. 600 gr Philadelphiaost. Flytta över kakan till kylskåp och låt den stå där minst 4 timmar. 1 1/2 paket Philadelphia ost med chokladsmak Marabou
Vispa ihop PhiladelphiaMarabou, socker och mjöl med en elvisp/mixer på låg hastighet. Blanda Philadelphia Light med mjölk och fördela och bred ut jämnt över den avkylda kakan