Shish kebaberna fungerar dessutom hur bra som helst att ha med som utflyktsmat och äta kalla, bara doppa i hoummis eller i en youghurtsås och ha pitabröd till
Jag blev sugen på pitabröd med någon god fyllning. kebabköttet som jag har provat förut. Vet inte ens om det förtjänar att kallas kött, något annat måste det vara
Ät kebabsalladen med pitabröd eller libabröd om du vill ha något extra. Renskav – eller allra helst lammskav – passar perfekt för att få det där strimlade köttet i hemmagjord kebab, precis som köpekebab
Till köttet hade jag pitabröd och en finfin vitlök/kebabsås. Färdigjäst pitabrödsdeg. Här kommer ett recept på hemgjord kebab, som jag gjorde för någon vecka sedan
Serverade i pitabröd med sallad, tomat, fefferoni och hemmagjord kebabsås. Påminner väldigt mycket om Västeråskebab som i och för sig är en av de bättre men fortfarande saknar jag det riktigt tunna skivorna som lite krullar ihop sig och spiskummin som tar över smaken även i liten dos kan man krydda med själv tycker jag
Kebab med köpta stora pitabröd från orientbutik, isbergssallad, skivad rödlök, stekta köttbitar kryddade med spiskummin, paprika, salt, peppar, lite oregano och lite curry
Serveras med en god Kebabsås, ris, pommes frites eller i pitabröd (som pita gyros. Skär tunna skivor längs med och sätt på ett ugnsfast fat, värm i ugnen en liten stund för finare färg
Fyll pitabröden med tillbehör eller låt var och en göra det själv. pitabröd. Strimla lövbiffen, krydda med spiskummin, svartpeppar, salt och chilipulver och stek i en het stekpanna med lite smör