Värm under uppvärmning ett par minuter. Nu är det dags för de svenska plommonen. Låt rutorna svalna riktigt så toscakrämen stelnar till sig innan du ev
Hallon, jordgubbar, frysta blåbär, lingon, plommon, persikor etc. På med bär och skjuts in i ugnen. ”Kryddburken är en väldigt fin matblogg med fokus på mat och recept och en liten inblick i ert liv här och där
Vi valde att fylla pajen med körsbär som vi hittade frysta (och urkärnade) i vår butik men man kan också testa att fylla den med päron, vinbär, hallon, aprikoser eller exempelvis plommon
Sylten står sig inte någon längre tid, men går bra att frysa. En hel del har jag fryst in, men det har också blivit en del sylt, den här t ex med extra smaksättning av mörkt muscovadosocker, som gav fyllig smak
Putsa fläskkarrén och späcka köttet med hälften av katrinplommonen. Lägg din späckade fläskkarré i en ugnsform med den feta sidan upp och stick in en stektermometer där det är som tjockast
Putsa fläskkarrén och späcka köttet med hälften av katrinplommonen. Lägg din späckade fläskkarré i en ugnsform med den feta sidan upp och stick in en stektermometer där det är som tjockast
Idag har vi bakat både nytt bröd och just nu är en fantastiskt lök&plommon paj i ugnen. Enligt mig är kombinationen hallon och rabarber helt fantastisk och täcket av råg & havre är verkligen pricket på i
Putsa fläskkarrén och späcka köttet med hälften av katrinplommonen. Plommon Torkade. Lägg din späckade fläskkarré i en ugnsform med den feta sidan upp och stick in en stektermometer där det är som tjockast