Koka riset enligt förpackning. Lägg rödspättan i en ugnsfast form. ca 400 g rödspätta. ca 400 g rödspätta. Den här rätten gjorde min pappa till oss när jag var barn
Servera gärna tillsammans med en god sallad eller kokad blomkål. 800 g rödspättafiléer2 dl crème fraiche1 msk kaviar1 dl färsk dill hackad2 st salladslök1,5 dl grädde120 g körsbärstomater0,5 tsk salt smaka av1 krm nymalen svartpeppar150 g ost riven. 800 g rödspättafiléer2 dl crème fraiche1 msk kaviar1 dl färsk dill hackad2 st salladslök1,5 dl grädde120 g körsbärstomater0,5 tsk salt smaka av1 krm nymalen svartpeppar150 g ost riven. 800 g rödspättafiléer. 800 g rödspättafiléer
Koka potatisen och pressa den. Ett tips när du köper fryst Rödspätta är att dubbelkolla om den enbart är "blindsidor" i paketet, det gjorde inte jag, så då blev det billiga paketet plötsligt dyrt när man fick filéa bort en del
Under tiden som som fonden kokar, peppra och salta fisken. Fyll på med vatten och vin samt tillsätt kryddorna och koka i 20 minuter. ) Sila buljongen smaka av med tomatpuré och koka ner till cirka 1,5 dl vätska
Koka potatisen i lättsaltat vatten. Stek rödspättafiléerna ett par minuter på ena sidan och någon minut på andra sidan så de blir genomstekta men utan att ramla sönder helt