Rödspätta koka recept

Rödspätta i ugn

Rödspätta i ugn

Rödspätta fileér Champinjon creme Röd caviar Vispgrädde Salt Tillbehör. Den här fiskrätten är både god, snabblagad och enkel
Rödspätta i ugn med ris

Rödspätta i ugn med ris

Koka riset enligt förpackning. Lägg rödspättan i en ugnsfast form. ca 400 g rödspätta. ca 400 g rödspätta. Den här rätten gjorde min pappa till oss när jag var barn
Rödspätta med dill och kaviar

Rödspätta med dill och kaviar

Servera gärna tillsammans med en god sallad eller kokad blomkål. 800 g rödspättafiléer2 dl crème fraiche1 msk kaviar1 dl färsk dill hackad2 st salladslök1,5 dl grädde120 g körsbärstomater0,5 tsk salt smaka av1 krm nymalen svartpeppar150 g ost riven. 800 g rödspättafiléer2 dl crème fraiche1 msk kaviar1 dl färsk dill hackad2 st salladslök1,5 dl grädde120 g körsbärstomater0,5 tsk salt smaka av1 krm nymalen svartpeppar150 g ost riven. 800 g rödspättafiléer. 800 g rödspättafiléer
Rödspätta med basilika- & parmesancreme

Rödspätta med basilika- & parmesancreme

Koka potatisen och pressa den. Ett tips när du köper fryst Rödspätta är att dubbelkolla om den enbart är "blindsidor" i paketet, det gjorde inte jag, så då blev det billiga paketet plötsligt dyrt när man fick filéa bort en del
Dubbelpanerad rödspätta med räksås

Dubbelpanerad rödspätta med räksås

Under tiden som som fonden kokar, peppra och salta fisken. Fyll på med vatten och vin samt tillsätt kryddorna och koka i 20 minuter. ) Sila buljongen smaka av med tomatpuré och koka ner till cirka 1,5 dl vätska
Rödspätta med citronsås

Rödspätta med citronsås

Koka upp crème fraiche, grädde och fiskfond. Koka potatis och grönsaker. 4 stora rödspättafiléer. 4 stora rödspättafiléer
Rödspätta med rotfrukter

Rödspätta med rotfrukter

Koka rotfrukterna till crèmen i buljong med dragon, salt och peppar. Koka tills de är helt mjuka, häll bort eventuell överflödig vätska
Rödspätta med citronsås

Rödspätta med citronsås

Koka potatisen i lättsaltat vatten. Stek rödspättafiléerna ett par minuter på ena sidan och någon minut på andra sidan så de blir genomstekta men utan att ramla sönder helt