När vi åt soppa hemma i mitt barndomshem serverades det ofta mannagrynspudding eller risgrynspudding som efterrätt, för att göra middagen mer komplett och mättande
risgrynspudding,. Vi var helt enkelt tvugna att prova, och jaa. Vegan Saffron Curd cake with Balsamic Blueberries - Vegansk Saffransostkaka med vinägerblåbär
Torsdag - Klassisk risgrynspudding. Ja, jag längtar efter altanväder helt enkelt. risgrynspudding. Det är här nämligen enkel mat som verkligen inte går av för hackor
När man åt middag hos farmor så fick man också alltid efterrätt och då gärna bärpaj med hemgjord vaniljsås, manna- eller risgrynspudding eller maizenapudding
Min gäst på fredagen poängterade att hon tyckte det var godare än risgrynspudding. Så himlans enkelt att göra och busgott blir det med mannagrynspudding
Lågt vattenbad kan användas när man vill ha en viss brynt skorpa på rätten, men inte vill riskera att den blir för mörk i kanterna, innan den är färdiggräddad rakt igenom – exempelvis vid gräddning av stora satser risgrynspudding, ostkaka etc