Rotfrukterna den här säsongen är fulla av smak och ärtsåsen är verkligen jättegod till. (Blanda rotfrukter lite hur du vill, men undvik vanlig rödbeta då allt kommer bli rosa isåfall)
6. 0. g. t. o. r. s. k. f. i. l. é. 1. /. 2. m. n. b. a. u. e. p. v. j. 5. ö. (. d. h. å. ). ä. à. T. S. ˚. C. c. P. ,. H. R. y. B. D. G. A. w. F. M. L. t g. d l
Syrlig ångkokt torsk med rosmarin, rotfrukter och vitlöksstekta sockerärtor. Torsken. Koka upp vatten i en kastrull, lägg i ett durkslag (ska inte nudda vattnet) och sedan torsken med salt, peppar, krydda, rosmarin och citronklyftor
Ångkokad torsk, det låter verkligen skittrist, men vi gillar att ångkoka saker så när vi såg det här receptet i LagaLätt så var det klart att vi skulle testa
ugnsrostade rotfrukter. sky från torsken när den varit i ugnen. 500 g torskrygg. Smöra en ugnsfast form och lägg ner 500 g torskfilé/torskrygg i portionsbitar. -Mama Skogly ♥ 500 g torskrygg