(jag var hungrig och orkade inte vänta så jag bräserade inte alls, gör inte så, rullader ska vara möra,saftiga och dom ska gotta in sig såsen)Ta försiktigt upp rulladernaoch lägg dom åt sidan medan du reder av såsen med maizena redningen
Jag undrar ärligt talat om det faktiskt inte är snäppet bättre till ochmed. Det är helt enkelt förbannat svårt att få vegofärs att binda på ett tillfredsställande sätt med hjälp av grejer som finns hemma i den vanliga dödliges skafferi utan att det blir rätt mosigt
Till varmrätt gjorde vi Oxrullader i gräddig balsamvinägersås. Lägg en bit parmaskinka på lövbiffenoch toppa med en soltorkad tomat och ett basilikablad
Lövbiffsrulladermed bladspenat och vårlök . Stek rulladerna runt om så att de får färg. Riktigt gott blev det ochsvampen passade perfekt till de fyllda lövbiffarna
Servera med kokt potatis, en god sallad, syltlök och gelé. Rullader på lövbiff, skysås och potatis. Mixa fyllningen och bred ut på lövbiffen, rulla ihop och stek på snabbt i olivolja och lite kryddor
Bre ut svampfyllningen på lövbiffenoch rulla ihop till en fast rullad, fäst med en tandpetare. Bryn på rulladernaoch gör i ordning en wokpanna med såsen som rulladerna ska puttra i