Jag gör olika men om det ska gå fort kavlar jag ut hela degen till en rektangel som är mer än dubbelt så lång som bred, smetar på fyllningen och rullar tätt tätt till en "rulltårta"
Jag gjorde en egen vaniljkräm och fyllde med, men den "försvann" in i rulltårtan efter att den hade fått stå några timmar och den blev lite svårrullad för det blev lite "halkigt" med vaniljkräm, smaken var ju god och den blev saftig men istället ville jag nog gjort en vaniljssmörkräm eller philadelphiafyllning om jag väntade gäster
Så det fick bli en rulltårta med marängsmörkräm smaksatt med denna ljuvliga choklad. Blöt en handduk, lägg på ett bakplåtspapper och vänd den färdiga rulltårtan över samt dra bort bakpappret
Under solsken dag, det finns något annat som gör mig glädje utan att sitter lugn och ro med bakbok, en kopp te med min favorit smak och min hembakade apelsin rulltårta
För att göra den till en rulltårta använde jag exakt samma recept, men det blev lite väl saftigt och svårhanterat, så jag behövde minska ner lite på olja och även på mängden morötter