Potatis och ryggbiff, det får nilista ut själva Men lova mig att ni gör detta…. Passa på att smaka av ett glas vin när du lagar maten, den tar litetid, men det är den värd att vänta på
Servera ryggbiffen med klyftpotatis, bearnaisesås och sallad. Krydda med flingsalt och svartpeppar. Fräs finhackadchili och pressad vitlökiolivolja och smör
Salta och peppra ryggbiffsskivornaordentligt och stek sedan i smör på båda sidor. Ingredienser. Ta av blasten på blomkålen och dela den i blomkålsbuketter, lägg dem på en plåt och ringla över liteolivolja, salta & peppra
Stek ryggbiffeni smör på båda sidor. Strimla kålen med osthyvel och skala och skiva löken tunt. Fräs kål,lök och pressad vitlöki smör så den får lite färg och mjuknar något
Lägg ner skivorna med potatis och blanda runt. Ett fint stekt nötkött, gärna ryggbiff eller entrecote med en rödvinssåstill… Det är lyxmat tycker jag och ingetvi äter så ofta men gott är det