Om såsen börjar ”dela sig” tillsätter du lite vatten och fortsätter vispa. TipsOm du vill ha en magrare sås kan du smaksätta lätt crème fraiche med dragon, salt och peppar
Hemlighet bakom en enkel och lyckad béasås. Sätt en kastrull på spisen på mellanvärme. Lägg i alla ingredienser utom ägg och smör och koka tills det knappt finns vätska kvar i kastrullen
Grillningen brukar ju vanligtvis inte vara några problem, men fettbranden i grillen och för mycket energi åt béarnaisen var två samverkande faktorer som fick mig att i ren ilska slänga både sås och kött och skrika hämtpizza
Blanda ingredienserna till såsen i en kastrull och koka upp. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g skivad ryggbiff 1 tsk salt 1 krm grovmalen svartpeppar Sås
Erik Lallerstedts såser brukar jag allt som oftast ge tummen upp för. Som sagt var, ny smak på gå gång och detta är en variant av den klassiska Béarnaise såsen, men denna gång med en touch av Provençale, d
Blanda ingredienserna till såsen i en kastrull och koka upp. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g biff 3 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 200 g färsk haricots verts 1 vitlöksklyfta 1 krm svartpeppar Bearnaisesås