Hetta upp olja i en stekpanna och fritera/stek kycklingen så att den får lite färg. Både jag och maken tyckte såsen blev perfekt, inte för söt men ändå söt nog (för det är ändå en ”sötsur sås”)
Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken med såsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Häll i grädden i stekpannan. Ta bort biffarna du stekt. Ha i ketchup, kalvfond och vinbärsgelén. Red av med maizena tills den får den konsistens du vill ha
Bryn lök och champinjoner i smör i en stekpanna eller en kastrull. Champinjonsås1-2 gula lökar500 g färska champinjoner1-2 tärningar grönsaks- eller köttbuljong200 g krämig ost av märket Bonjour (2 burkar) med smak av kantarell3 dl gräddeev redningsaltsvartpeppar Skala och hacka lökarna. Red eventuellt såsen och låt koka i ca 10 minuter
Min favoriträtt är kött med sås och potatis. Och den bästa restaurangen är nog hemma, ändå, när Olof slår på stort och fjäskar med oxfilé, kantarellsås och potatis, och serverar finrött till det
Häll sedan såsen i stekpannan igen och häll ner creme fraiche, grädde, soja, balsamico och fond. Skär upp fläskfilén i tunna skivor och hetta upp en stekpanna med smör
Blanda ner vatten i stekpannan och rör om. Väldigt smakrikt blev det i denna härliga krämiga sås. Lägg sedan tillbaka stekskyn i stekpannan och häll i grädde, philadelphia ost
Pasta med oxfilé i en krämig sås är en perfekt bjudrätt som går fort att laga och som du kan förbereda genom att göra såsen innan och sedan steka till köttet när pastan kokas precis innan servering