JACKTFRUKT THAI CRAB CAKE ( V+ GF). Jackfrukt har jag använt en hel del här hemma. Jag skulle vilja påstå att det är en intressant råvara i det vegetabiliska köket
Godaste vi har ätit på länge. Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang
Att då använda färdiga woksåser tycker jag inte är fy skam jämfört med att må dåligt av stress. I detta recept har jag använt en påse Santa Marias woksås Phad Thai och den är helt okej
Det är favorit thaimaten (tillsammans med en hel del andra goda rätter haha). Jag har faktiskt prövat göra min egen pad thai hemma och den har blivit riktigt bra
Gör så här. Rör ihop alla ingredienser till såsen. Tillaga nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Strimla kycklingen och stek i oljan i en stekpanna tills kycklingen fått färg
Igår lyckades jag slänga ihop en magiskt god pad thai. Receptet fick jag av en thailändsk försäljare som jobbar i en asiatisk livsmedelsbutik, Thailaan Supermarket
1Pad thai-sås4 msk ljus sirap 4 msk tamarindkoncentrat eller pressad lime 3 msk fisksåsBlötlägg nudlarna enligt anvisning på förpackningen, men korta ner blötläggningstiden så att nudlarna är något al dente
Pad thai. 1. Sås. Blanda soja, saften från 1 lime och socker i ett glas. 2. Skala och skär moroten i smala stänger, Skölj och skär paprikan i smala stänger
Skiva vitlök och chilin fint, skär sedan bitar av kycklingen på en separat skärbräda. Skär salladslöken fint och förbered risnudlarna enligt förpackningen
Pad thai-sås4 msk ljus sirap 4 msk tamarindkoncentrat eller pressad lime 3 msk fisksås. Blötlägg nudlarna enligt anvisning på förpackningen, men korta ner blötläggningstiden så att nudlarna är något al dente