Servera med salmbärssylt och vispad växtgrädde. Koka upp saffran, grädde och sirap. Passade på att omvandla våran julgröt till Gotlands favoritpannkaka, saffranspannkaka, enligt ett av hennes recept
Jag började vispa ihop ägget och får syn på min honung med saffran, jag har gjort en liten flaska som jag bara haft i honung {agave sirap använder jag} och saffran i {skaka om} som man kan smaksätta olika saker med
Nu är det inte bullar jag ska skriva om idag utan pannkakor och till detta så har jag använt en honung som jag smaksatt med saffran, jag har gjort en liten flaska som står bredvid spisen som jag bara haft honung {agave sirap använder jag} i och saffran {skaka om} som man kan smaksätta olika saker med
Servera förslagsvis medsirap, blåbär och riven kokos. Livsmedel. Kalorisnål pannkakssirap. Nyttiga bananpannkakorDessa glutenfria pannkakor gör du enkelt med bananer och keso
Detta är en gotländsk specialitet som äts med vispad grädde och salmbärssylt. Eftersom jag inte vet vad salmbär är så använder jag färska jordgubbar som jag mixar med lite socker