Skala ananasen och skär i små kuber. Ramlade över en massa fina tropiska frukter i veckan och inspirerad av Grillmästarna fick det bli en tropisk salsa till den grillade vildsvinskarrén
Salsa. Blanda samman alla ingredienser till salsan och smaka av med salt. 1 ananas, skalad och tärnad i tärningar om 1x1cm. Salsa1ananas, skalad och tärnad i tärningar om 1x1cm 2 tomater, i små tärningar 1 bananschalottenlök, finhackad 1 grön chili, tunna skivor 1 lime, saft och skal av 3 msk olivolja 1 dl färsk koriander, finskuren salt
Blanda under tiden ihop ingredienserna till ananassalsan. Grilla spetten ett par minuter på varje sida och servera i varma tortillabröd med sallad, salsa och guacamole
Min favorit är en söt stark salsa/salladRomantica tomater, chili, persilja, koriander, mango/jordgubbar/ananas eller vad annat sött man känner för, salt och peppar
Vi har ju testat att servera en salsa med ananas, mynta och rom (här) tidigare till chokladtårta och det blev ju så himla gott, det friska lyfter verkligen den där lite tyngre chokladsmaken till oanade höjder