Börja medtomatsåsen. Skala och hacka lök och stek på medelvärme i olivoljan. Lägg gärna ett lock på då tomatsås har en tendens att stänk över spisen annars
Servera med en god tomatsås och ris. Torka schnitzlarna med lite. Krydda med lite salt och peppar. Vänd i äggsmeten och stek i rikligt med olja i varm stekpanna
Smaka av med salt och peppar. Costolette alla pizzaiola eller fläskkotlett kokad i tomatsås är också en rätt som min man bjuder familjen på lite då och då
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Stekt schnitzelmed kokt potatis, sås och ärtor. Sköna mysiga söndag och idag skulle jag bara vilja krypa ned i soffan med en bra bok men det får vänta eftersom vi har en del aktiviteter på schemat
Banka ut köttet om det behövs, finhacka skinkan och blanda med ostoch lök. Salta och peppra köttet försiktigt, lägg på fyllningen ochfäst runt om med en tandpetare
Idag bjuder jag dig på mycket smarriga Fläskrullader med ost- och pestofyllning i tomatsås. Det behövs verkligen efter en vecka som varit fylld med väldigt många pianotoner