Ta upp sejen och servera den med äggsåsen, kokt potatis, ärtor och gärna en klyfta citron. Skär sejen i fyra portionsbitar om de ej är portionerade redan
Min mamma har sagt gång att det här med torsk i äggsås har hon inte smakat. 400 g tinad/färsk torsk (annan vit fisk funkar bra också, som sej). 400 g tinad/färsk torsk (annan vit fisk funkar bra också, som sej)
Idag blev det stekt fisk med nypotatis och två såser – äggsås och wasabimajo men först en bildkavalkad från 2014 års midsommar på Svaneholms Slott. 400 g sej eller torsk. 400 g sej eller torsk
Tisdag 4 augusti – Fisk med äggsås. 400 g sej eller torsk. 400 g sej eller torsk. Jag har fått förfrågan om att göra veckomatsedel – så jag gör ett försök
Jag skulle göra torsk med äggsås häromdagen, jag kan verkligen ha cravings efter det emellanåt. / 300-400g torsk, sej eller liknande vit fisk / ett knippe dill / 2 kokta stora ägg / en näve små tomater / 2 dl grädde / salt&peppar / ett knippe grön sparris /Koka äggen medelhårda, det är trevligt om de är lite krämiga (jag rekommenderar 5 minuter från första bubblan)