Alosa Caspia som är en släkting till vår Ishavssill, men som lever i Medelhavet och Kaspiska havet. Den är lika fet och fin som vår vanliga sill, fick bara salta lite extra eftersom den var pinfärsk vid infrysningen
Skölj sillen i kallt vatten och låt den rinna av. 600 g sillfilé, urvattnad1dl grovt rågmjölsmör 1 stor gul lök1 msk mjöl3 dl grädde1 dl mjölkPersiljaGör så här. Vänd sillfiléerna i rågmjölet och stek dem på medelvärme 3-4 minuter per sida. Lämna en kommentar 600 g sillfilé
Skölj sillen i kallt vatten och låt rinna av. Varva sillen med grönsakerna i en burk. ca 5 dl. 1 förpackning inläggningssill á 420 g 5 sockerärtor2 sparris, i bitar5 rädisor, skivade½ rödlök, skivad½ morot, skivad
Skär sillen i sneda bitar och blanda med lagen. Påsk Påsklunch Högtid Påskmiddag Påskmat Påskbuffé Påskmeny SillSillinläggningSilltårtaMatjessillMatjessillstårta 3-3 1/2 cm ingefära. 2 pkt Abba Sill på 5 minuter i bit eller filé
Blanda ihop alla ingredienser och vänd till sist ner sillbitarna. Häll av lagen från sillen och skiva sillen i bitar 2. Påsk Påsklunch Högtid Påskmiddag Påskmat Påskbuffé Påskmeny SillSillinläggningSilltårtaMatjessillMatjessillstårta 1 pkt Abba Sill på 5 minuter i bit eller filé