½ hackad rödlök. Receptet är anpassat efter Alltommat ”Prästostflarn med sillröra”. ½ hackad rödlök. Sill. Antingen så älskar man det eller så hatar man det
Bred över hälften av sillröran och lägg sedan de skivade äggen i ett jämnt lager ovanpå. Finhacka rödlök och blanda ner – men spara en bit lök till dekoration av silltårtan
Vill du ha lite andra smaksättningar på din sill så går det bra att använda en del av den inlagda sillen och blanda ihop till en krämigare sillröra med tex crème fraiche och lite kryddor och smaksättning (vitlök, gräslök, hackad rödlök, löjrom eller något annat kul
Lägg en rösti som botten och bred cirka hälften av sillröran över den. Skala och finhacka rödlöken. Lägg på nästa rösti och bred resterande sillröra över
Lägg en rösti som botten och bred cirka hälften av sillröran över den. Skala och finhacka rödlöken. Lägg på nästa rösti och bred resterande sillröra över
Hacka rödlöken och dillen fint. Blanda gräddfilen med finhackad rödlök och dill. 1 finhackad rödlök. Skölj och skär sillen i små sneda bitar innan du lägger in den