När min man hörde att jag hade gjort pizza när han var borta på sin konferens blev han lite avundsjuk så jag passade på att göra ytterligare en långpannepizza igår till middag för att göra honom glad =) Den här gången blev det en pizza med pesto, rökt skinka, champinjoner, lök, tomatsås och ost och den blev hur god som helst
Pizzan räcker till två hungriga personer. Maken och jag avnjöt den till VM-finalen i fotboll, och även om jag är måttligt intresserad av fotboll, så är jag ju Italienfreak, och var tvungen att se hur de italienska gossarna skötte sig
1 förp mix till en stor pizza 4-500 g passerade tomater med basilika 1 tsk oregano 2 msk olivolja 150 g rökt skinka, strimlad 350 g champinjoner, skivade 1 paprika, skivad ca 3 dl ost, riven
Mixa basilika med mixerstav, spara blad till garnering. lufttorkad skinka. Ta ut pizzan och pensla med resten av örtoljan, lägg på skinkskivorna och några basilikablad och rucolablad
I min värld är mix något man bara ska behöva tillsätta lite vatten eller möjligen smält smör och röra ihop, men den här pizzamixen kräver lite mer jobb
Pizzatill frukost. Bred lite tomatpuré på ett tortillabröd och krydda med lite vitlökspulver. pizza,. Lägg på 17 gram smakrik riven ost 17 % (ta gärna mer) och sedan några skivadefärska champinjoner, 50 gram strimlad rökt skinka och en skivad tomat. 6 spLycka till
Tillsätt kallt vatten och rör tills jästen lösts upp. Fördela tärnad skinka och oliver på pizzorna. Tillsätt salt, olja, grahamsmjöl och vetemjöl, och arbeta degen väl