Skinkschnitzel kött recept

Ugnsgratinerad skinkschnitzel i tomatsås

Ugnsgratinerad skinkschnitzel i tomatsås

När vi äter fläskkött i vår familj så blir det oftast någon form av gratäng eller långlagat. Ugnsgratinerad skinkschnitzel i tomatsås PrintFörfattare
Skinkschnitzel

Skinkschnitzel

Schnitzel är en rätt som består av en mörad bit kött, som paneras och friteras eller steks. Schnitzel görs oftast av skinka och kalvkött men även kyckling och kalkon
Ostpanerad skinkschnitzel med risotto

Ostpanerad skinkschnitzel med risotto

ut schnitzlarna med en köttklubba så tunt du önskar. Vänd köttet i mjölet, sedan ägget och sist osten. Du vill steka fläskköttet helt genomstekta men ej bränna paneringen så stek på båda sidor på låg värme ca 15 minuter totalt
Skinkschnitzel med serranoskinka & ost

Skinkschnitzel med serranoskinka & ost

Panera köttet innan du steker. (Ja, ja, jag vet att det egentligen ska vara kalvschnitzel både i saltimbocca och Cordon bleu, men det finns många skäl som talar emot – priset på kalvkött till exempel)
Skinkschnitzel

Skinkschnitzel

ut schnitzlarna med en köttklubba så tunt du önskar. Vänd köttet i mjölet, sedan ägget och sist ströbrödet
Skinkschnitzel med ostsås

Skinkschnitzel med ostsås

Vänd köttet i mjölblandning, ägg och sist ströbröd. Skär köttet i 1/2 cm tunna skivor. Blanda vetemjöl med salt och peppar
Skinkschnitzel med svamptäcke

Skinkschnitzel med svamptäcke

Servera köttet med den kokta potatisen, morötterna, lite mer grönsaker och persilja. Jag hade lite skinkschnitzel och fina färska champinjoner hemma, sökte i ViktVäktarnas receptbas och fann detta recept (där heter den Skinkschnitzel med champinjonsås)
Skinkschnitzel med ostsås

Skinkschnitzel med ostsås

Vänd köttet i mjölblandning, ägg och sist ströbröd. Gör så här Skär köttet i 1/2 cm tunna skivor. Gör så här Skär köttet i 1/2 cm tunna skivor
Skinkschnitzel Hawaii

Skinkschnitzel Hawaii

Torka av köttet med hushållspapper. Lägg dem ovanpå köttet och servera med potatis och sallad. Stek köttet i matfett i medelvarm stekpanna, ca 3 minuter per sida. 250 g skinkschnitzel

Skinkschnitzel med äppelsås

Skinkschnitzel med äppelsås

Kött. Kött. * 1 dl köttbuljong (vatten och tärning eller fond). * 700 g skinkschnitzel. 1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen
Skinkschnitzel med krämiga bönor

Skinkschnitzel med krämiga bönor

Bryn köttet i smör. Servera köttet med bönblandningen. 400 g skinkschnitzel. 400 g skinkschnitzel. 2 dl crème fraiche parmesan/vitlök
Grillad skinkschnitzel med bönsallad

Grillad skinkschnitzel med bönsallad

Servera bönsalladen till köttet och garnera med en citronklyfta. 2 skiva skinkschnitzel. Pensla schnitzlarna med olja och krydda med salt och peppar
Skinkschnitzel med ostsås

Skinkschnitzel med ostsås

Blanda mjöl, salt och peppar och vänd köttet i blandningen. 250 g skinkschnitzel. Stek schnitzlarna i en stekpanna med smör på medelvärme, ca 3 minuter per sida
Skinkschnitzel med vitlöksfrästa haricots verts

Skinkschnitzel med vitlöksfrästa haricots verts

Torka av och rumstemperera köttet medan potatisen blir klar i ugnen och bönorna steks. Salta och peppra köttet, och stek skivorna i en varm panna, ca 3 minuter per sida. 2 st skinkschnitzel