Det här behöver ni tillsmörkrämen. Blanda smörkrämen och ta en klick med sked och lägg på mitten av botten, ta skeden och forma krämen neråt mot yttre kanterna så det blir som en liten uppåt-bula
Fortsätt vispa tills det blir en fluffig smörkräm. Chokladsmörkräm. Fortsätt att arbeta in resterande äggvita, lite i taget tills massan har absorberat all äggvita
Klicka på smörkräm på botten och forma till en kon. Receptet är ju som sagt utan någon form av sötningsmedel, och smörkrämen har jag valt att ha mörk choklad i och kakao
Bred smörkrämen på biskvierna, lättast går det med en matsked. Smörkräm. Blanda ihop alla ingredienser till en smet och spritsa ut på bakplåtspappet (inte för tätt för de flyter ut lite)
ChokladSmörkräm. Ställ i frysen medan du smälter chokladen till att doppa biskvierna i. Tillbehör. Detta recept finns här på bloggen men för att göra det enklare för er så tar vi det igen
Viktigt att biskvibottnen svalnar helt, annars smälter smörkrämen. Nu har Isaks mamma Annika lärt sig sätta nattkateter och vi känner oss hur trygga som helst med att lämna över ansvaret till henne och Sven
Spritsa smörkrämen på bottnarna på samma sätt som tillvalnötsbiskvier. Låt pastan svalna till rumstemperatur och blanda den försiktigt med den luftiga smörkrämen