- När blandningen verkar ha "smält ihop" bra, blanda ihop den medcornflakesen i en bunke. - Bred sedan ut blandningen på en plåt med bakplåtspapper och häll över den smälta chokladen
Krossa cornflakes i en skål och blanda ihop med vaniljsocker. Har haft fullt upp med annat, men förhoppningsvis blir det bättring med uppdateringarna här
Snickerskakamed daimtäcke. Krämigt jordnötssmör som får smälta samman med krispiga cornflakes och slutligen toppade med ett lent chokladtäcke med smak av daim
110 dl cornflakes. 1Receptet gäller för 35 bitar 50 g Arla® Svenskt Smör 250 g jordnötssmör 2 dl sirap 1 dl strösocker 1 tsk vaniljsocker 10 dl cornflakes 250 g choklad, ljus eller mörkBryn smöret, dra från värmen och låt svalna. 1Häll i det brynta smöret och rör ner cornflakes. Häll smeten i en form ca 20x30 cm med bakplåtspapper
Rör i kokos och cornflakes, Blanda väl. 1 dl socker1 dl sirap1 burk jordnötssmör, ca 225 g1 dl kokos6 dl cornflakes200 g chokladVärm socker och sirap i en kastrull. 6 dl cornflakes
Värm en kastrull med socker och sirap. Rör ner vaniljsocker, kokos, jordnötssmör och sist cornflakes. Ställ in i kylskåpet , medan du smälter chokladen
snickerskaka. Bland med socker, sirap och jordnötssmör i en bunke. Vill du göra den glutenfri är det viktigt att du väljer cornflakes utan kornmaltsextrakt