Ett recept från Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. Enkelt recept, men väldigt gott. Det behöver inte vara så avancerat för att det ska vara gott
1. Koka potatisen i saltat vatten. 2. Blanda äpple, lök, kapris och majonnäs till en krämig sallad. 3. Stek fisken i olja i het panna, skinnsidan först, salta och peppra
margarin eller smör, att steka i . Vänd makrillen i ströbröd. . Stek fisken lite lätt i ganska rikligt med margarin eller smör i en stekpanna, stek några åt gången
Det pågår en hektisk vecka. I måndags gjorde jag naglarna sommarfina, Max övade dansen inför konserten, igår var det café på Max fritids och sedan var det musikskolans vårkonsert
De senaste dagarna har jag varit drabbad av en förkylning från helvetet och det har inte riktigt funnits energi över för några större ansträngningar i köket, det har fått bli mest mackor
Dagens träning - Skridskoåkning. 23 mars 2014, 16. 15. Jag har precis mumsat i mig denna goda middag/lunch och snart ska jag bege mig in till stan för att delta i ett event utanför staden
De senaste dagarna har jag varit drabbad av en förkylning från helvetet och det har inte riktigt funnits energi över för några större ansträngningar i köket, det har fått bli mest mackor