Rör samman keso, riven ost, crème fraîche och potatismjöl eller maizena och vispa blandningen porös. Separera äggen och rör ned äggulorna i ostblandningen
Tillsätt mjölk och ost. ca 2 dl lagrad ost. Börja med att ta fram 4-6 riktigt små ( ca 1 ½ dl) ugnsäkra och väl smorda formar ( eller använd muffinplåt som jag brukar göra)
Här har Rudberg samlat sina recept på allt från köttbullar, spaghetti bolognese och ostkaka, till lax-tabbouli, lammstek, coctails, kanelbullar och rulltårta
Min andra förrätt – dubbelt bakad ostsufflé. Inte på vilken ost som helst utan ”Stinky Bishop” som jag har sprungit på tidigare på brittiska restaurangmenyer
Rör ner osten och smaka av med salt och vitpeppar. lagrad ost eller smulad grönmögelost. Smält smöret i en tjockbottnad kastrull, strö över mjölet och rör om väl