Suffle citron recept

Lotta Lundgren - Fisksufflé

Lotta Lundgren - Fisksufflé

Ta kastrullen från värmen och tillsätt citronskalet. 11 citron, finrivet skal (endast det gula). 400 g fryst torsk, tinad

Mon, 25 Oct 2010 14:28:00 +0000

Citronsufflé från grunden Först gjorde jag en ljuvligt gul lemoncurd, steg två ja, det blev en citron sufflé
Citronsufflé med fläderlikör

Citronsufflé med fläderlikör

Receptet hittade jag i en av mammas alla kokböcker men jag glömte tyvärr notera vilken, och de smakar gott av citron och fläderlikör, eller ja, fläderlikören märker man knappt, men jag kan tänka mig att det funkar bättre med koncentrerad flädersaft, det får jag testa nästa gång
Fyllda äpplen

Fyllda äpplen

Kärna ur och skala äpplena, gnid in dem med citronsaft så de inte oxiderar och mörknar. 1/2 citron att gnida in äpplena med så att de inte mörknar (använd citronskalet först. det finrivna skalet av 1/2 – 1 citron, väl tvättad och helst ekologisk. 1/2 citron. 1 citron
Klassisk torsksufflé

Klassisk torsksufflé

Vispa vitorna och citronsaft till hårt skum. 1 tsk pressad citron. Halvtina fisken. Separera äggulor och vitor
Dagens recept: Lätt grönsakssufflé

Dagens recept: Lätt grönsakssufflé

Servera sufflén med rört smör, gärna smaksatt med citron. DAGENS RECEPT 14-11-27LÄTT GRÖNSAKSSUFFLÉEn förträfflig rätt att ha som lunch- eller middagsmål med enbart rört smör är denna goda grönsakssufflé
Det gröna julbordet - del 3

Det gröna julbordet - del 3

Salladen kan varieras med mer gröna blad, pressad citron eller lite flytande honung för en mer söt smak
Påskäggen

Påskäggen

Suffle. Lax & citron. Oliv & citron. Och så måste vi få in lite påskägg. Här ett flak med massa olika smaksättningar

7 rätters middag Nyårsdagen till ära.

Till sufflen. Smörfrest langust, citronskum. Servera sufflen genast den kommer ur ugnen och dekorera upp med lite
Varm hallon- och chokladsufflé

Varm hallon- och chokladsufflé

Vispa äggvitorna, sockret och citronsaften till en marängmassa, gärna i hushållsassistent på medelhastighet
Katrinplommonsufflé

Katrinplommonsufflé

Servera suffleérna nylagade och gärna med en klick vispad grädde, jättegott. Hacka mandeln och riv citronen
F12 – Avsmakningsmeny april

F12 – Avsmakningsmeny april

Det var för mycket citron för att den skulle passa ihop med vinet, men visst det var inte äckligt. Jag har varit lite frånvarande en tid men det har helt enkelt inte funnits något att skriva om, skulle kanske vara lite om sjukdomar och en massa jobb men det är föga intressant
Glassbomb au four..!

Glassbomb au four..!

Smaka av med citronsaft. pressad juice från 1 citron, gärna ekologisk (men ta inte i all juice på en gång – smaka av. 1 citron

Citronsufflé

citruspress alt fristående citruspress, stavmixer med ballongvisp) » MCM 5530 1 st citron(er). 1. Pressa citrusfrukterna