Jag har svårt för "Idol"-manéren i tävlingen/TV-programmet SverigesMästerkock. För att inte tala om alla närbildsfilmningar av tävlingsdeltagare som gråter av ångest
Jag antar att det märkts på onsdagkvällarna att Markus är en favorit Själv kan jag inte förstå hur jag har kunnat bomma att titta på SverigesMästerkock alla tidigare år
Norrköping representeras ju i år av deltagaren Rizwan, som jag inte bara hejade på för att han kommer från Norrköping utan även för, som det verkade, hans spännande och personliga smaksättningar och fina uppläggningar
I förra programmet av SverigesMästerkock, fick deltagarna öppna ostron. Förra gången vi åt ostron (Alla Hjärtans dag 2011) så fick min sambo öppna dem med risk för att skada sig för evigt på den allt för trubbiga ostronkniven
Inspirerad av SverigesMästerkock där en av deltagarna i senaste programmet gjorde en ballotine, samt i samband med att färsk kyckling var på offerta igår i affären, bestämde jag mig för att testa just det här med ballotine
se är hon en av Sveriges mest kända konditorer. Med bakgrund hos bland annat Lux, Operakällaren, Gotham Bar & Grill i New York samt som regelbunden deltagare på Köket
ja i onsdags var det ju final i SverigesMästerkock. men Sigrids pavlova imponerade på juryn och hon tog hem segern i SverigesMästerkock2011. och nu uppmanar jag alla där ute att söka till sverigesmästerkock 2012, det kommer bli ert minne ni sent kommer glömma, tro mig
"Mästerkocken" är ju ett programkoncept som - med ett gäng avknoppningar - finns över hela världen. Den tredje säsongen av Sverigesmästerkock har precis dragit igång på TV4 (onsdagar kl. Till första säsongen 2010 (den som nu sänds på svensk TV) sökte 5500, varav 50 sattes på prov i programmet där först 20 och sedan 12 gick vidare och fick tävla om att bli juniormästerkock