När den fortfarande är varm, delar du den till två "tårtbottnar" och stryker ut glasyren. 3ägg3dl strösocker Vispas ordentligt50g laktosfritt smör smält1dl havredryck (oatly)3dl vetemjöl2tsk vaniljsocker1 1/2 tsk bakpulverBlanda det torra ordentligt
Lägg ihop tårtbottnarna med krämen mellan och toppa med grädde och bär strax innan servering. Jag tänkte också bjuda på ett recept på en riktig tårtklassiker, nämligen en marängtårta med crisp och sagolikt god fyllning
Bre ut chokladsmet mellan tårtbottnarna och montera den. Chokladglasyr/fyllning. Chokladglasyr/fyllning. Jag äter resterna av den fantastiska chokladtårtan jag bakade för ett par dagar sedan
Gör två tårtbottnar. Blanda ihop fyllningen och lägg den mellan bottnarna. Fyllning. Tårtbotten. Vispa ägg och socker pösigt, mal mandeln, rör ner alla torra ingredienser
Fyllning. Naturligtvis bjöds det på en smarrig tårta också i Påskhelgen. Jag kan lova att det var åtgång på den, inte så konstigt då den var underbart god
Fyllning. Även botten och fyllningarna kan med fördel göras i förväg, jag brukar göra dem dagen innan och sedan låta de stå i kylen över natten täckt av platsfolie
Tårtbottnar. Den här fantastiskt goda tårtan är saftig och chokladstinn med en len och krämig hallonfyllning i mitten, helt perfekta smaker tillsammans
Jag gör alltid tårtbottnar efter lika delar. Två som fyllning och en som jag täckte den med. Det är lika bra att jag slänger in receptet på den där chokladtårtan jag gjorde förra helgen på en gång
Bottnarna blev fluffiga och smakade precis som när man köper tårta på konditori och fyllningarna blev väldigt lyckade också, både den med hallon och blåbär och den med vit choklad och citron
Härlig tårta med fyllning av chokladmousse och hallon. Fyllning och garnering. Observera att receptet på tårtbottnen är för en liten form, gör receptet gånger 1,5 för en normalstor form på 24 cm