Låt kakan svalna och dela den sedan på mitten så du får två lager tårtbottnar. SYRLIG TOPPING Vispa samman färskost, florsocker, smör och finrivet skal från en citronmed en elvisp
Perfekt tyckte jag med den anledningen att jag ALDRIG har lyckats med en helt vanlig sockerkaka annat än tårtbottnar, man kan tyckas att det är likadant men det skiljer sig lite iafl
Tårta - kokos, citron, bär, choklad, vanilj typ. rivet citronskal. rivet citronskal. rivet citronskal från en hel citron (1 citron). citronsaft från en halv citron (1/2 citron). 5) I skålen med äggvita har du i 1 msk honung & 1 msk xylitol (alltså hälften av sötningen) och vispar vitt och fluffigt tills man kan vända skålen upp och ner. 6) I skålen med äggula har du i 1 msk honung & 1 msk xylitol (alltså resten av sötningen) och vispar med samma visp (behövs ej sköjas eller så) tills äggulorna blir vita och en tjock krämliknande konsistens uppstår. 7) Ha i det smälta smöret, rivet citronskal och citronsaften i äggulevispet och vispa till allt är blandat. 9) Ha sedan i resten av äggvitan i äggulan men vik nu försiktigt ner fluffet med en slickepott för att så mycket luft som möjligt ska bli kvar. 10) Blanda alla torra ingredienser i en skål vid sidan om, sikta kokosmjölet tillsammans med bakpulvret för att undvika klumpar. 4) Dela på tårtbottnarna och bre de olika krämerna på bottnarna (se bilder nedanför. 5) Vispa grädden med rivet citronskal, vanilj och sötning. 7) Dekorera med bär. 3) Lyft ur stången efter uppkoket och låt mjölkblandningen stå till sig medan du vispar äggulorna. 1) Dela på tårtbottnarna. 7) Toppa med bär. rivet citronskal från en hel citron (1 citron). citronsaft från en halv citron (1/2 citron). 5) I skålen med äggvita har du i 1 msk honung & 1 msk xylitol (alltså hälften av sötningen) och vispar vitt och fluffigt tills man kan vända skålen upp och ner. 6) I skålen med äggula har du i 1 msk honung & 1 msk xylitol (alltså resten av sötningen) och vispar med samma visp (behövs ej sköjas eller så) tills äggulorna blir vita och en tjock krämliknande konsistens uppstår. 7) Ha i det smälta smöret, rivet citronskal och citronsaften i äggulevispet och vispa till allt är blandat. 9) Ha sedan i resten av äggvitan i äggulan men vik nu försiktigt ner fluffet med en slickepott för att så mycket luft som möjligt ska bli kvar. 10) Blanda alla torra ingredienser i en skål vid sidan om, sikta kokosmjölet tillsammans med bakpulvret för att undvika klumpar
Avsluta med att riva över citronskal. Vispa äggulorna poröst tillsammans med socker och vanilj. Lägg på den sista tårtbottnen, spritsa resten av mascarponekrämen och garnera med halverade jordgubbar
Färskostmoussetårta med jordgubbsrippel på daquisebotten med mandel och citron. Således kommer den att finnas med på tårtbordet nästa tisdag då sonen tar studenten
Konsistensen blev också rätt likt anslag, som man har till tårtbottnar. Misslyckat bak som blev rätt bra ändå Det här med att baka på ett nytt sätt är inte alltid så lätt
Blanda saften från alla citronernamed mjukrört smör. Rör ner sockret och fortsätt vispa tills smeten blir glansig och går att forma till toppar med vispen
Bottnarna blev fluffiga och smakade precis som när man köper tårta på konditori och fyllningarna blev väldigt lyckade också, både den med hallon och blåbär och den med vit choklad och citron
Tårtbottnar. Oavsett vad vi väljer att kalla den så är det en smarrig tårta som är enkel att göra i god tid innan den ska serveras, och som dessutom kan varieras med både punch, citron och choklad som smaksättning
Börja med att dela tårtbottnarna. Innan du börjar dela tårtbottnarna kan det vara bra att kolla hur du ska dela dom så du är säker på att dom blir lika tjocka alla tre
Blanda saften från alla citronernamed mjukrört smör. Jag gillade den sköna kombinationen av syrlig lemon curd och söt maräng tillsammans med jordgubbar och grädde